Wat klanten over ons zeggen

Marktplaats beoordelingen over Van der Gulik

Stucen slaapkamer in Zwaag We zijn erg tevreden dat we gekozen hebben voor Bjorn om onder andere de volgende redenen: – betrouwbaar – kwaliteit – netjes (geen lompe bouwvakker) – harde werker – nazorg (ongevraagd kwam hij met tips voor verder bewerking vaan de muren zoals verven en behangen) De volgende keer voor stucwerk gaan we zeker weer nssr hem terug. Familie Dekker Zwaag

dekkerZwaag

Bjorn heeft prima werk geleverd en staat altijd klaar voor een praatje! Harde werker en denkt altijd met je mee. Hij heeft bij ons beneden en op de 1e etage alles gestuct en het is prachtig. Ook heeft hij beneden verfgespoten en dat heeft hij prachtig gedaan. Het zit er strak op en is echt netjes. Positief: – Harde werker – Strak op de muur – Vriendelijk en denkt altijd met je mee – Verfspuiten ziet er prachtig uit (strak laten spuiten & stucen) Ik zal hem aan iedereen aanraden, het is een echt vakman! Bedankt Bjorn!

Eva

Gelukkig vond Björn tijd (maakte hij tijd) om bij ons een flinke klus te doen, plafonds en muren. Wat een topper die jongen! Een hittegolf tijdens zijn werk en toch doorgaan, lange dagen maken om ons uit een noodsituatie te helpen. Een vakman en een mensenmens, zo iemand die je niet zoveel meer tegenkomt in deze wereld. Er zijn hier al een aantal mensen langs geweest en zonder zijn werk aan te wijzen maakten ze opmerkingen over de mooie plafonds en muren of werd ons gevraagd of er een stukadoor geweest was.

C.W.P.

Ivm verhuizen hadden wij een strakke planning. In overleg met Björn stelde hij een planning op die hierbinnen paste. De werkzaamheden zijn op een issue met een bouwdroger na – waarvan de schuld overigens bij de verhuurder lag en niet bij Björn – nagenoeg geheel conform planning verlopen. Björn is iemand met wie je afspraken kan maken, en daarnaast zeer helder is in zijn communicatie. Iets wat ik helaas bij andere vakmannen weinig (eigenlijk nooit) aantreft. Daarnaast luisert Björn goed naar zijn klant, denkt mee en draagt oplossingen aan. Over de werkzaamheden zelf: Na lang zoeken – ik ben zelf zeer kritisch wat afwerking betreft – ben ik bij Björn uitgekomen. O.b.v. reviews en foto’s ben ik tot conclusie gekomen dat Björn mijn hoge verwachtingen in dat opzicht kon vervullen. Dat heeft hij gedaan! Björn werkt zeer netjes en proffesioneel, ondanks tijdsdruk tengevolge van de strakke planning. De hele woning is gestuct en vergespoten en het resultaat is puntgaaf. Precies de verwachting zoals ik het vooraf had ingeschat. Klasse dus! Overigens zijn er uiteraard stucadoors die bijna de helft goedkoper zijn per m2-prijs. Laat je niet van de wijs brengen, de kwaliteit is beduidend minder tot, in pechgevallen, zeer slecht. Ga dus in 1x voor de goede stucadoor en laat jezelf niet teleurstellen door iemand die de dienst goedkoper aanbiedt. Ga zo door Björn! En in mijn netwerk hou ik jouw aanbevolen.

bma

Wij zijn erg tevreden over Björn. Hij heeft veel moeten stucen en niet alleen grote oppervlakten maar vooral vele kleinere. Dat heeft hij bijzonder netjes gedaan. Björn had een scherpe offerte en daar bleef het ook bij, dus geen gezeur achteraf. Daarnaast moest het stucwerk in delen worden uitgevoerd aangezien we ook nog in het huis wonen, dus veel geschuif met meubels en dergelijke. Het fijne van Björn is dat hij goed luistert naar de klant en duidelijk communiceert. En hij denkt mee en voorziet mogelijke problemen. Daarnaast is hij gewoon ook heel plezierig in de omgang. Voor mij staat één ding vast … als ik weer wat gestuct moet hebben … dan bel ik Björn! Gwilym en Maria Walraven

MarcoHoorn

Bjorn heeft vakwerk geleverd! Ik ben zeer te spreken over zijn manier van informeren en communiceren. Bjorn komt zijn afspraken goed en op tijd na. Hij heeft het gladstucen van mijn woonkamer in 2 dagen gedaan naar volle tevredenheid. Ik zou hem iedereen aanraden.

van der Sloot

Björn komt zijn afspraken na en levert klasse werk. Je wilt van een vakman omdat je verwacht dat deze mensen hun klus waar maken, daaraan voldoet hij zonder meer aan, door zijn VAKMANSCHAP en VRIENDELIJKHEID. Afra en Sjaak Tol

Sjaak Tol

Vakwerk!! Niet alleen de “rechte” wanden en plafonds zijn zeer fraai verwerkt, ook diverse nissen, rondom in het zicht blijvende balklagen en tussen bestaande balklagen is vakwerk geleverd (stucen en verfspuiten). Daarnaast heeft Bjorn zijn uiterste best gedaan om de door ons gestelde planning te halen wat de nodige flexibiliteit vanuit zijn kant met zich meebracht. Een vakman met zeer veel gevoel voor de klant en zijn vak. Wij waarderen zijn persoonlijkheid, meedenken en geleverde werk oprecht en zullen hem bij een ieder aanraden.

R. Meester

Björn heeft ervoor gezorgd dat onze wanden en plafonds er weer helemaal strak uitzien. Ons huis heeft aardig wat lastige hoekjes en randjes maar ondanks dat Björn dat vooraf had gezien viel het hem toch wat tegen. Maar hij is desondanks kwaliteit blijven leveren en heeft er geen haastklus van gemaakt! Resultaat is echt prachtig en de paar kleine opleverpuntjes zijn prima opgelost. Vakman, prettig om in huis te hebben en hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Kortom aanrader!

WeePeeHoorn

De werkzaamheden van Björn zijn uitmuntend uitgevoerd. Alle wanden en plafonds hebben een professioneel resultaat. Daarbij is alles binnen de afgesproken tijd afgerond en er zijn zelfs wat gaatjes gevuld bij de niet meegerekende wanden. Wij hebben Björn ervaren als een vriendelijke, oprechte en hardwerkende stucadoor die samen met jou meedenkt, advies geeft en altijd vraagt naar bevestiging.

Jorin

Björn was snel beschikbaar voor het stucen van onze volledige woning. Hij werkt netjes en boven alles razendsnel! Toen hij bij onze buren bezig was, heeft hij tussendoor ook nog wat deukjes en krassen weggewerkt (verhuisschade). Goede service. Wij zijn helemaal tevreden met onze gladde muren, ontzettend bedankt!

Rowan

Super tevreden met het resultaat van Bjorn zijn vakwerk! De wanden zien er weer super strak uit en een zeer mooi resultaat met spachtelputz in een mooie groen kleur. Het was op Bjorn zijn advies even langer wachten omdat de muren nog niet goed droog waren. Komt zijn afspraken na en reageert snel op je verzoek.Werkt netjes en laat geen rommel achter. We kunnen hem zeker aanbevelen! We gaan hem zeker weer vragen als onze hal gedaan moet worden. Familie Veldhuisen uit Grosthuizen.

Veldhuisen C.

Bjorn heeft bij ons het hele huis gestuct en het eindresultaat is gewoon perfect. Hij heeft alles netjes afgeplakt zodat het niet vies zou worden. Ook zijn wij blij dat hij op korte termijn toch bij ons nog aan de gang ging. Hij werkt snel en netjes en denkt met je mee. Ruimt zijn spullen op als hij naar huis gaat zodat het niet door het hele huis slingert. Bjorn en Barry bedankt voor al het werk en de gezelligheid ! Als we weer is een stuc klusje hebben, weet ik je te vinden 🙂

NielsZwaag

Wij hebben de plafonds beneden plus een wand laten stuken door Bjorn. Aangezien we zelf op vakantie waren heb ik er niet heel veel van meegekregen. Maar het stucwerk ziet er super uit en alles was netjes opgeruimd. De communicatie liep voor de rest ook goed.

Niels

Björn heeft bij ons de kinderkamer gestuct en goed werk geleverd. We zijn erg tevreden. Hij heeft vlot gewerkt en laat alles na afloop netjes achter. Een aanrader!

Tamara

Bij de zoektocht naar een stukadoor voor ons nieuwe bijgebouw met hoog balkenplafond hebben we een paar stukadoors langs gehad. Björn was echter de enige die direct begreep hoe enkele details gestuukt moesten worden en sprak over afplakken van de reeds geschilderde balken. Onze keuze was snel gemaakt en daar hebben we geen spijt van. Tijdens onze vakantie heeft Björn alles werkelijk prachtig gestuukt! Hij heeft echt eer van zijn werk en loopt alles ontelbare keren langs om een superglad resultaat te verkrijgen. Ook alle hoekjes en details zijn zorgvuldig afgewerkt. Na de klus heeft hij alles keurig opgeruimd achtergelaten. Jammer dat we geen foto’s kunnen plaatsen. Kortom: daar heb je een goeie aan!

RSZwaag

**stucen en verfspuiten van de plafond en wanden van oonkamer/keuken in zwaag.** Ik had stucwerk bij iemand anders gezien, waar hij die klus had gedaan. en ik was daar enthousiast over hoe goed dat er uit zag, aan de hand daarvan hebben wij Björn van der Gulik benaderd. In de woonkamer wilden we 2 kleuren voor de muren, en de plafond wit. we vinden het prettig dat hij netjes en secuur heeft gewerkt en het eindresultaat ziet er zeker naar tevredenheid uit. hij legt goed uit wat hij doet om de muren goed strak/glad te krijgen, hij let op de kleine puntjes, wat zeker niet onbelangrijk is. heeft alles goed afgeplakt (voor stucen en verspuiten) wat jezelf niet verwacht wat een werk daar in zit. wat ons opgevallen was, is dat hij zijn spullen eind van de dag netjes bij elkaar op ruimt, zodat je evengoed beneden kon lopen. Wat wij waardeerden is dat Björn ons advies kon geven over de kleur van de deuren en kozijnen, die door het verfspuiten niet in geheel er meer bij paste in de kleur wat die waren, tevens ook van toepassing op de plinten, die we op zijn aanraden hebben vervangen. hij dwingt je het niet op. het is een vrijblijvend advies wat wij zeer hebben gewaardeerd. Alles is naar tevredenheid verlopen en hij heeft levert goede kwaliteit en kwantiteit waar geen twijfel voor over nodig is. Ik zou hem zeker aanraden.

danielle

Björn heeft bij mij de woonkamer gestukt en gespuitverft. ik had eerst een pool mijn slaapkamer laten doen(goedkoop is duurkoop)maar dat vond ik niet netjes genoeg en via mijn nicht ben ik bij Björn terecht gekomen…wat een vakman is dat…alles in goed overleg even een app als er een vraag is en bovendien ZEER betrouwbaar.Plakt alles netjes af en ruimt ook alles weer op.Het ziet er prachtig uit alles mooi strak…echt een aanrader

Henk